17 квітня 2018 року в Турківському ДЛГП "Галсільліс" були організовані заходи в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Цьогоріч акція проводиться під гаслом «Ліси та населені пункти», яка має за мету популяризацію серед місцевого населення ідеї відновлення та покращення якості комунальних лісів. Основним місцем проведення акції обрано ділянку площею 0,6 га в урочищі "Соколики" Надсянського лісництва (20 квартал, 6 виділ).

На заклик "Візьми участь в акції - посади своє дерево" відгукнулися та взяли в ній участь голова Турківської районної ради Володимир Лозюк, керівник апарату Турківської районної державної адміністрації Мирон Бойко, голова Нижньо-Турівської сільської ради Петро Шкрамко, прикордонники відділу прикордонної служби "Сянки" Мостиського прикордонного загону на чолі з начальником Ігорем Тереховим, працівники та лісова охорона Надсянського лісництва.

Для усіх учасників, які не мали досвіду посадки лісу, організатори заходу - генеральний директор ОКСЛГП "ГАЛСІЛЬЛІС" Володимир Мельник, директор Турківського ДЛГП Богдан Петренко та лісничий Надсянського лісництва Мирон Ільницький провели майстер-клас цього процесу та взяли безпосередню участь у посадці лісових культур.

Надсянське л во посадка л.культур 2

Надсянське л во посадка л.культур 3

Надсянське л во посадка л.культур 4