Наближаються Новорічні та Різдвяні Свята і кожен з нас, по традиції, хоче в себе вдома прикрасити гарну святкову ялинку. Саме в той час, коли всі стараються придбати цю лісову красуню, перед працівниками лісогосподарських підприємств постає завдання перешкодити незаконній їх вирубці.

Так в Турківському ДЛГП «Галсільліс» з цією метою, та з метою організованого проведення ялинкової кампанії 2021-2022 р.р. зобов’язано всіх відповідальних працівників підприємства заготівлю новорічних ялинок проводити на ділянках рубок формування і оздоровлення лісів, при розчистці трас ліній електропередач, зв’язку, газопроводів та нафтопродуктопроводів, в об’ємах, що не перевищують лімітів, затверджених Розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації "Про затвердження лімітів спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань на 2021 рік" №476/0/5-21 від 10.06.2021 року.

Також, для запобігання незаконної заготівлі та реалізації новорічних ялинок працівниками підприємства, у взаємодії з представниками органів місцевого самоврядування, держлісгоспів та правоохоронних органів створюються тимчасові пости на дорогах, залізничних та автобусних станціях для перевірки документів на право перевезення та реалізацію новорічних ялинок.