В приміщенні ОКС ЛГП «Галсільліс», 17.03.2021 року, відбулася виробнича нарада, під керівництвом Начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Сергія Іваха, за участі члена наглядової ради Адріяна Гутника, директорів ЛГП «Галсільліс» та представника громадськості Романа Верхоляка, на якій представили виконуючого обов’язки генерального директора ОКС ЛГП «Галсільліс» Підгородецького Івана Михайловича.

На виробничій нараді прозвучали актуальні питання з життя підприємства та його майбутнього розвитку в подальшому. Особливо актуально було обговорено питання захисту, використання і відтворення лісів, забезпечення лісового та природоохоронного законодавства на землях лісового фонду, а також питання реформування підприємства.

Директорам дочірніх підприємств було запропоновано підготувати свої пропозиції щодо розвитку підприємств та лісової галузі в цілому, а також пропозиції щодо доцільності оптимізації та об’єднання дочірніх лісогосподарських підприємств «Галсільліс».

По завершенню виробничої наради директорам надано ряд рекомендацій і доручень та звернено увагу на їх повноваження, які на них покладені, а також неухильне дотримання чинного законодавства України при здійсненні своїх функціональних обов’язків.

Начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Сергій Івах та директори дочірніх підприємств побажали Івану Михайловичу хорошої та плідної роботи та висловили свою підтримку і бажання до співпраці.

2103 04